maandag 17 december 2012

Vogeltje

Kerstvogel gehaakt met patroon uit boekje van Christel's Kerstboek van Christel Krukkert. Het patroon in het boekje is voor 3 vogeltjes op een kerstkrans, maar het total krijg ik niet af voor de kerst. Ik vond deze vogel leuk om te tak die onder onze lamp hangt.

Dit weekend kwam ons neefje logeren. Hij wilde een heleboel doen, dus het was een druk programma :-) Cretief programma: hij heeft leuk geboetseerd met fondant en we hebben wat leuks van strijkkralen gemaakt.

13 opmerkingen:

 1. wat een schattig vogeltje. Doordat jij deze plaast bedacht ik me weer dat ik die ook één gehaakt heb en ook de krans. ik heb die net even opgezocht en ga er zo een foto van plaatsen op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tissueboxen op mijn blog heb ik ergens op internet gevonden. Ik zal vanavond even kijken voor je of ik de link kan vinden. Als je wilt kun je nog meedoen aan mijn give away. Ik geef een gehaate hoes voor om een tissuebox weg en de winnaar mag zelf de kleurtjes kiezen.
  http://jojo-creahaken.blogspot.nl/2012/12/give-away-handmade-by-jojo.html
  Ik vind dat je nu al een leuk blog hebt en een beetje reclame is nooit weg toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Jojo ik snap niet wat je moet de woordverificatie bedoelt. Ik zit al bij instellingen te zoeken, maar kan niets vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik zie dat je met behulp van Jenneke haar uitleg al gevonden hebt.

   Verwijderen
 5. Welkom in blogland, je vogeltje is liefff en de strijkkralen zijn weer helemaal in hé!! Ik kom hier terecht via JoJo, die heel lief reclame voor je maakt! Een blog zonder volgers is niks an, dus ben ook gelijk maar volger geworden bij je:-)! Benieuwd wat je allemaal nog voor leuks gaat laten zien!! Grtzz..maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Maddy leuke dat je even bent komen kijken en me gaat volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hai marsmel, via jojo hier gekomen op gelijk maar te blijven kleven hier als volger ☺ altijd leuk als iemand dat doet, heb je zin ben je bij mij ook welkom ☺

  ik zie al da je hartstikke leuke dingen maakt'
  lieve groet jenneke

  ga naar ontwerp (bovenin)- instellingen - berichten en reactie's - woordverificatie weergeven - NEE!!! dat bedoeld jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Jenneke voor je uitleg ik wist niet goed hoe ik het op moest schrijven.

   Verwijderen
 8. @Jenneke Leuk dat ook bent blijven kleven! Ik volg je meteen terug :-) Bedankt voor de uitleg over woordverificatie! Als het goed is staat het nu uit! Ik vind dat zelf ook altijd irritant, ik had geen idee dat ik het aan had staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. nee weet je vaak ook niet op het begin hihi
  ik ga gelijk checken

  BeantwoordenVerwijderen
 10. JA hij staat uit hartstikke goed van je

  en wees welkom bij mij ☺

  BeantwoordenVerwijderen